0

Ostoskorisi on tyhjä

Ensimmäisen Twistbe Boxin sisältö

Ensimmäisen Twistbe Boxin sisältö

Twistbe Box toteutettiin ensimmäistä kertaa tammikuusssa. Asiakkailta saamiemme toiveiden mukaisesti emme kertoneet tuotteita etukäteen, koska niin moni halusi nähdä tuotteet vasta boxia avatessaan ja yllättyä sisällöstä.

Ensimmäiseen Twistbe Boxiin valitsimme täsmätuotteet tehokosteuttamaan sekä suojaamaan kylmän ja viiman kuivattamaa talvi-ihoa. Teimme myös boxin tuotteista videotutoriaalit, joilla esittelemme jokaisen boxissa olevan tuotteen ja opastamme yksityiskohtaisesti ihon kosteutusrutiinit, joilla saadaan parhaat hyödyt kaikista boxin tuotteista. Videotutoriaaleissa opastimme myös mikä on oleellista talviajan ihonhoidossa ja mitä muutoksia ihonhoitorutiiniin kannattaa tehdä. Vinkkien ja neuvojen avulla halusimme taata asiakkaille todella kattavan tehopaketin talvi-ihon hoitoon.

Talvinen teema box oli huikea menestys ja olemme saaneet lukuisia palautteita ilahtuneilta asiakkailtamme:

"Tuotteet vaikuttavat tosi hyviltä ja tuotteiden videoesittelyt (sekä muutenkin tämä minivalmennus) oli tosi hyvä lisä tähän boxiin! Tuntuu että saa paremmin irti tuotteista kun ne on kunnolla esitelty. Omaan makuun oli myös kivempi katsoa esittelyt videolta kuin lukea paperista :)" 

"Ehdottamasti parasta oli saada "yllätyksenä" ihania ihonhoitotuotteita. Boxissa ei ollut mitään turhia tuotteita, joten kaikki tulee varmasti käytettyä. Lisäksi miniverkkovalmennus oli ihana, koska se opasti tuotteiden oikeanlaiseen käyttöön ja oli pieni irtautuminen arjesta."    

"Oli ihanaa avata boksi ja yllättyä positiivisesti. Kaikki tuotteet oli ihan huippuja ja hihkuin innoissani, kun tutkin boksin sisältöä. Ihanaa, että mukana oli uutuustuotteita sekä arvostan sitä, että boksista tuli useampi kotimainen tuote."     

"Verkkovalmennus tuotteiden käytöstä on huippu! Ilman sitä olisin ollut hukassa tuotteiden vaikutuksesta ja käytöstä esim. olisin käyttänyt varmaan jotakin tuotetta tarpeettomasti liikaa kun vähempikin riittää.

Ensimmäisen Boxin tuotteiden arvo oli 117 €, mutta alekoodin ennakkoon tilanneet pääsivät tilaamaan Boxin 59 € erikoishintaan. Tuotteiden lisäksi Twistbe Box sisälsi pääsyn videotutoriaaleihin, joissa esiteltiin jokainen tuote ja sen käyttötarkoitus sekä ohjattiin, missä järjestyksessä tuotteita kuuluu käyttää parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Videotutoriaalit ovat saatavilla yksinoikeudella Twistbe Boxin ostaneille.

Kaikki Boxin tuotteet on valittu sopimaan kaikille ihotyypeille ja kokoamme aina mahdollisuuksien mukaan Boxin vegaanisista tuotteista. Tämän pidempää emme pidä sinua jännityksessä, vaan kerromme mitä ensimmäinen Twistbe Box sisälsi. 

Twistbe Boxissa olivat mukana nämä tuotteet:

Fiini Naturallyn kaura-kamomilla hoitovesi 100 ml

Fiini Naturallyn uutuus, kaura-kamomilla hoitovesi on rauhoittava, hellävarainen lempeä hoitovesi normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä iho-ongelmiin. Se antaa iholle pehmeyttä ja hehkua sekä huolehtii ihon kosteustasapainon säilymisestä. 

Flow Kosmetiikan Hyaluronihappo & Probiootti seerumi 10 ml

Flow kosmetiikan Hyaluronihappo & Probiootti seerumi kiinteyttää ihoa välittömästi, auttaa siloittamaan juonteita ja syväkosteuttaa. Huipputuote kuivalle, normaalille ja ikääntyvälle iholle! Sisältää tehoaineita kuten mm. kahta eri hyaluronihappoa, probiootteja sekä kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä.

BYBI Eye Plump 15 ml

BYBI Eye Plump silmänympärysvoide on silmänympärysihoa tasoittava ja kiinteyttävä tehovoide erityisesti yötä vasten käytettäväksi. Tiivistetty, nopeasti imeytyvä koostumus, jonka vaikutukset voit huomata jo lyhyenkin käytön jälkeen! 

Laponie of Scandinavia All-Around Balm 15 ml

Vedetön, hoitava ja suojaava hoitovoide sisältää ihoa korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä sekä rauhoittavaa bisabololia. Balmi jättää puolimatan pinnan ja sopii myös meikin alle. Hellävaraiset ainesosat tekevät tuotteesta myös sopivan lapsille - se on oiva apu kylmän kelin kuivattamaan ihoon.

Antipodes Aura Manuka Honey Mask 15 ml

Tehokkaasti epäpuhtauksiin pureutuva ja samalla syväkosteuttava ylelline Antipodes Aura Manuka-hunaja kasvonaamio jättää kasvoille rauhoittuneen ja intensiivisen kosteutetun tunteen.

Dhyvana Intense Overnight Repair, yhden ampullin minisetti

Intense overnight Repair tehotiiviste auttaa tasapainottamaan ihon sävyä ja virkistää silmänalusihon verenkiertoa vähentäen näin tummia silmänalusia. Antioksidanttipitoiset raaka-aineet korjaavat ihovaurioita ja suojaavat ihon immuunijärjestelmää tasapainottaen ihoa.

Twistbe Boxissa olivat mukana nämä näytteet:

NUORI Vital Facial Cream

NUORI Vital Facial Cream on täyteläinen, mutta kevyt kasvovoide, joka palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja auttaa ehkäisemään ja vähentämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Kasvovoide sisältää ainutlaatuisen molekyylirakenteen omaavaa hyaluronihappoa, joka pääsee syvemmälle ihoon palauttaen ihon luonnollisen kosteuden. 

Luonkos Innocent vartalokakku

Innocent vartalokakku on loistava tuote koko kehon kosteutukseen. Se sisältää 100% vain sinun ihoasi hoitavia raaka-aineita kuten laadukkaita kasviöljyjä ja vahoja, jotka ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja muita ihon hyvinvoinnille tärkeitä mikroravinteita.

Tilaa lisätietoa Twistbe Boxista 

Haluaisitko saada Twistbe Boxin edullisempaan hintaan ja ilmoituksen, kun se tulee myyntiin? Täytä alla oleva lomake, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista